Ajankohtaista

Iisalmen Taekwondo oli mukana su 5.10.2014 Liikuttavat muuvit 2.0 koko perheen liikuntatapahtumassa.
Kaunis syyslauantaipäivä sai arvoisensa päätöksen, kun suuri urakka oli viimein takanapäin: tähänastisista tämä oli se merkittävin ja sain pukea päälleni jotain mistä olin haaveillut jo alusta alkaen. Olen nyt musta vyö! Olin yksi noista miehistä ja naisista jotka olivat saaneet kunnian osoittaa olevansa valmis ottamaan seuraavan ison askeleen -- "valmistaudu kohtaamaan itsesi" sanoi opettaja. Saatesanojen jälkeen tiesin, että tänään oli annettava kaikkensa.
Uusia Vyöarvoja (23.8.2014)
Auditoinnit kehittymisen tukena
Uusia Vyöarvoja (28.4.2014)
Iisalmen Taekwondon Markus Kauppinen suoritti 1. danin mustan vyön 26.4.2014. Kokeen otti vastaan seuran opettaja Sabunim Simo Jokinen 4. Dan. Markus Kauppinen on seuran kantavia voimia ja hänen työnsä junioritaekwondon eteen on ollut Iisalmessa tärkeää ja arvostettua.
Uusia vyöarvoja! (24.4.2014)
Kevään harjoitustarjonta ja ohjaajat