Ottelusalikisat Kangaslammin koululla 20.5.2013

6.5.2013

Kiiitos kaikille mukana olleille

Katso kuvia tapahtumasta.

Maanantaina 20.5. pidetään seuran sisäiset ottelun salikisat.

Tapahtuma alkaa klo 17:30 ja kestää noin klo 19:30 saakka. Kilpailut käydään salikilpailuperiaatteella eli jokaiselle etsitään sopiva pari ja otella voi niin monesti kuin itse haluaa. Voit haastaa myös seurakaverisi  tähän leikkimieliseen kamppailuun!

Ilmoittautuminen mieluiten ennakkoon treeneissä tai sähköpostilla Jarille, mutta onnistuu myös paikan päällä.

Seuran junnu, nuori tai aikuisharrastaja - tule mukaan ja haasta itsesi sekä ota kotijoukot mukaan kaveriksi kannustamaan!

Salikisojen tarkoituksena on kannustaa seuran harrastajia tutustumaan kilpailutoimintaan. Salikilpailut antavat myös mahdollisuuden kilpailukokemukseen Iisalmessa ja ne palvelevat myös niitä joita kiinnostaa kilpaileminen harrastustasolla.

Salikilpailuissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kokea tunne-elämyksiä kannustavassa ilmapiirissä. Salikilpailuissa noudatetaan Nuoren Suomen laatimia kilpailutoiminnan suosituksia.