Junioriperuskurssi alkaa 13.1.2015

13.1.2015

Taekwondon junioriperuskurssi alkaa taas. Mukaan on tervetulleita kaikki 7-11 vuotiaat lapset. Harjoitusvarusteiksi riittää t-paita ja verkkarit. Tobokit eli harjoitusasu tilataan myöhemmin kun lapsi toteaa lajin kiinnostavan. Harjoituksissa voi käydä muutaman kerran kokeilemassa maksutta. Tervetuloa mukaan hyvän mielen kamppailukouluun.

Harjoitukset
Tiistaisin liikuntahallin tatamilla klo 18:30-19.30
Torstaisin liikuntahallin tatamilla klo 18:00-19:00

Osoite: Iisalmen liikuntahalli, Välikatu 3.

Pekka Taskinen, puh. 044 062 4999, pekka_taskinen (at) hotm​ail.com

Kurssi kestää noin 4kk, jonka jälkeen ryhmä suorittaa keltaisen vyön ja jatkaa harjoittelua lapsille suunnatussa junnuharjoituksessa sekä seuran muissa jatkoryhmässä.

Ilmoittautuminen harjoitukissa tai täytä jäsenhakemus netissä.

Katso harjoitusmaksut hinnastosta

Tervetuloa mukaan!

Katso myös koko perheen taekwondo - lue lisää >>

Harjoittelua lasten ehdoilla

Iisalmen Taekwondo Ry on Sinettiseura (Valo Ry)

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.