Jäsen- ja harjoitusmaksujen aika

5.1.2015

Iisalmen Taekwondo Ry:n jäsen- ja harrastusmaksut tulee maksaa seuran tilille 28.2.2015 mennessä.

Harjoitusmaksu ja -kausi on yhden kalenterivuoden mittainen. Voit maksaa maksun joko yhdessä 12 tai kahdessa 6 kuukauden erässä.

• Seuran tilinro: FI86 4600 1620 0202 26
  • Muista merkitä laskun viestikenttään maininta ketä maksu koskee.

Uutuutena perhemaksu
Aikaisemmin käytössä ollut perhealennus on nyt korvattu yhdellä perhemaksulla. Maksat siis yhden maksun, joka oikeuttaa koko perheen osallistumaan kaikkiin seuran tarjoamiin harjoituksiin ja tapahtumiin.

Katso ryhmäkohtaiset maksut seuran hinnastosta

Taekwondolisenssi: Onko sinulla lupa potkia, oletko vakuuttanut harrastuksesi?

MIKSI HANKKIA LISENSSI?

• lisenssillä saat osallistumisoikeuden Suomen Taekwondoliiton tapahtumiin (leirit, kilpailut, ym tapahtumat). Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan myös Pohjolan tapaturmavakuutuksen ostamista. Lisenssivakuutus on kattava ja turvallinen valinta.

• lisenssillä saat liiton jäsenlehden 4 krt/vuosi kotiin postitettuna (pl. kertalisenssi)

• lisää lisenssietuja luvassa