Näytös Laakkosen merkkipäivillä

11.4.2015

Iisalmen Taekwondo Ry kävi pitämässä kaksi näytöstä Laakkosen merkkipäivillä lauantaina 11.4.2015

Joukko Iisalmen Taekwondon harrastajia kävi pitämässä kaksi lajishow:ta ja esittelemässä hyvän mielen kamppailukoulua Laakkosen merkkipäivillä lauantaina 11.4.2015. Näytökset koostuivat näyttävistä potkuista, ottelu- ja liikesarjaosuudesta sekä junnujen taidonnäytteistä. Näytöksen tähtiä olivat selvästi seuran juniorit ja nuoret esitellessään mitä hienoimpia liikkeitä ja temppuja. Näytöksen vauhti sai jopa seremoniamestarina toimineen Simo Jokisen esittelemään kaatumisen taitoja kovalla kivilattialla. Viimeiseksi esiteltiin seuran kunto-taekwondo-ryhmää, jossa ryhmän ohjaaja Ilkka Liljeblad kertoi lajin vahvuuksista kunnonkohottajana sekä myös keinona irtaantua arjen kiireistä. Viimeiseen osioon saatiin myös yleisö innostumaan mukaan ja kokeilemaan potkumaaleja. "Sedätkin jaksaa heilua" sanoin Ilkka toivotteli vielä kaikki tervetulleiksi tutustumaan hyvän mielen kamppailukouluun ja kunto-taekwondoon.

Iisalmen Taekwondo Ry kiittää näytösryhmää sekä tapahtuman järjestäjää, Laakkosta mukavasta päivästä.

Katso video näytöksestä