Aikuisten intensiivikurssi

1.9.2015

Potki itsesi liikkeelle ja aloita monipuolinen harrastus mukavassa seurassa. Nyt pääsee mukaan!

Taekwondon intensiivikurssi uusille harrastajille alkaa syyskuussa 13.9 alkaen. Kurssilla tutustumme lajin perustekniikoihin, kehitämme peruskuntoa ja liikkuvuutta sekä harjoittelemme kamppailutaitoja. Näin pääset nopeasti mukaan taekwondon pariin ja uusi harrastus voi alkaa.

• Kurssi on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, vähintään 12-vuotta täyttäneille.
  • Aloittavalle harjoitusasuksi käy verkkarit ja t-paita, kurssin aikana taekwondo-puvun voi tilata myöhemmin seuran kautta.
  • Uusilla harrastajilla on mahdollisuus tutustua Taekwondoon kuukauden ajan maksutta.
  • Harrastaminen on edullista >> katso hinnasto.
  • Ilmoittautuminen harjoituksissa tai verkossa >> ilmoittautumislomake
  • Tarjolla useita harjoituksia, voit osallistua halutessasi kaikkiin ja jo yhdellä harjoituksella per viikko pääsee mukavasti alkuun.

Intensiivikurssin harjoitukset:

Ti  klo 18:00 - 19:15 liikuntahallin tatamilla (kunto-tkd, aikuiset)
Ke klo 18:00 - 19:30 Kirkonsalmen koululla (aikuiset, yli 12 vuotta)
To klo 18:30 - 19:30 liikuntahallin tatamilla (aikuiset, yli 12 vuotta)

Harjoituspaikat:

• Kirkonsalmen koulu, Koulutie 6, 74120 Iisalmi
  • Liikuntahallin tatami, Untamonkatu 7, 74120 Iisalmi

Kysy lisää: Pekka Taskinen, puh. 044 062 4999 tai pekka_taskinen@hotmail.com.

Koko perheen taekwondon kautta myös perheen pienimmät pääsevät mukaan hyvän mielen kamppailukouluun. Koko perheen taekwondo on harrastajien perheenjäsenille ilmainen. Maksat siis yhdestä ja loppuperhe pääsee maksutta.

To klo 17:30 - 18:30 liikuntahallin tatamilla (koko perhe, aikuiset ja lapset)

Harjoituksissa nähdään, tervetuloa mukaan!

Liitteet