Seuralle oma harjoitussali

12.12.2015

Seura on pitänyt yleiskokouksen 9.12. ja yksimielisesti päätynyt hyväksymään siirtymisestä omiin harjoitustiloihin alkuvuodesta 2016 osoitteeseen Antinkatu 10, Iisalmi

Seurahan on ollut etsimässä sopivaa tilaa omaa harjoitussalia varten jo vuosia, mutta tähän asti kustannuksia vertaillessa ovat kaupungin liikuntatilat ja koulujen liikuntasalit olleet vuokrattuina edullisempia. Nyt seura saanut neuvoteltua vuokrasopimuksen, johon seura voi vastata ilman suuria korotuspaineta harjoituskustannuksiin nähden. Omaa salia varten seura sitoutuu itse tekemään purku- ja kunnostustyöt ja tiloihin valmistellaan aito taekwondo-ottelualusta. Salitilaa seuran salissa on n. 200m2 (liikuntahallin tatami 216m2), pukuhuoneet miehille ja naisille, suihku 1kpl ja wc tilat. Lisäksi seura saa oman toimistotilan ja salin aulatiloihin yhteiskäytössä olevat oleskelutilat. Omaan harjotussaliin siirtyminen tarkoittaa, että seura hallinnoi itse harjoitusvuorot ja salin käytön; sali on siis seuran käytössä 24/7. Projektin on tarkoitus edetä niin että purku- ja kunnostustyöt alkavat heti vuokrasopimuksen allekirjoituksen jälkeen ja alustava suunnitelma on saada harjoitussali valmiiksi helmikuussa 2016, jolloin täysipainoinen harjoittelu voi taas alkaa. Tammikuun osalta harjoittelua joudutaan supistamaan ja harjoitusaikoja joudumme varmasti muuttamaan.

Tulevan kauden maksuissa tapahtuu pieni korotus. Yleiskokouksessa on päätetty hinnastonmuutoksista seuraavasti:

• Aikuiset 6kk 82e (entinen 65e)
  • Juniorit 6kk 62e (entinen 50e)
  • Perhemaksu 6kk 195e (entinen 130e) (samasta perheestä 3 tai enemmän saa harrastaa yhdellä maksulla)

Kokovuoden maksuista päätettiin luopua ja kannattajajäsenmaksuista seura luopui jo syyskokouksessa. Uuden hinnaston mukaisilla maksuilla voi siis harrastaa kaikissa seuran tarjoamissa harjoituksissa. Ryhmien (jatkoryhmät, junioriryhmät, kunto-tkd, perhe-tkd) toiminta jatkuu entisellään ja uudet harjoitusaikataulut päivitetään lähitulevaisuudessa.

Seura on ottamassa ison askeleen ja muodostumassa nyt omavaraiseksi taekwondokouluksi. Tässä vaiheessa on aika kiittää teitä kaikkia jotka olette löytäneet taekwondon hienouden ja olleet osana viemässä seuraa eteenpäin. Vuosi 2015 on ollut seuralle todellinen juhlavuosi ja mikä sen hienompaa 15 vuotisen seuran syntymäpäivälahjaksi onkaan kuin omaan saliin siirtyminen vuonna 2016. Nöyrimmät kiitokset ja nähdään harjoituksissa taas ensi vuonna!

Pekka Taskinen

Seuran puheenjohtaja