Ohjaajakoulutus

23.3.2019

Seura järjestää kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille ohjaajakoulutuksen la 23.3.2019 klo 12-15.

Iisalmen Taekwondo Ry etsii ja kouluttaa uusia ohjaajia kaikkiin harrastusryhmiin. Mm. Syyskaudella alkaa lasten uudet kurssit, joihin etsitään uusia ohjaajia.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Apuohjaajana voi toimia kuka tahansa lajin harrastaja, joka on vähintään 13-vuotias. Apuohjaaja toimii vastuuohjaajan apuna ja avustaa mm. välineiden sekä harjoitteiden kanssa sekä antaa harrastajille henkilökohtaisia neuvoja. Ohjaajana autat muita kehittymään ja vahvistat myös omaa lajiosaamistasi sekä saat arvokasta esiintymiskokemusta, josta on varmasti myöhemmin hyötyä niin koulu- kuin työelämässäkin.

Iisalmen Taekwondo tukee vahvasti ohjaajana kehittymistä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan esim. Suomen Taekwondoliiton järjestämiin ohjaajakoulutuksiin, olethan yhteydessä seuran puheenjohtajaan.

Parhain terveisin

Iisalmen Taekwondo Ry