Kevätpäivä ja sääntömääräinen kevätkokous

6.4.2019

Lauantaina 6.4.2019 pidettiin sääntömääräinen kevätkokous ja vietettiin seuran kevätpäivää. Isot kiitokset tapahtumatiimille ja osallistujille sekä Ylä-Savon Jousimetsästäjät ja -ampujat ry:lle mukavasta päivästä.

Koostevideo tapahtumasta

TKD kevätpäivä 6.4.2018 klo 10.30 kevätkokous seuran salilla kokoustilassa, kahvi&mehutarjoilu ja sillä aikaa tatamilla pelejä/leikkejä lapsille. Klo 12.00—14 väestönsuojassa jousiammuntaa. Mikäli osallistut vain jousiammuntaan, kokoontuminen 11.50 apteekinmäen väestönsuojan ovella.

Lisätiedot: Ossi Heikkinen,

noksuh65 (at) gmail.com

KEVÄTKOKOUSKUTSU

Iisalmen Taekwondo Ry

Paikka: Seuran sali, Antinkatu 10

Aika: 6.4.2019 klo 10:30

Kevätkokouksessa käsitellään

• Avataan kokous
  • Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja b) sihteeri c) kaksi pöytäkirjantarkastajaa d) ääntenlaskijat
  • Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet.
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
  • Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto.
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille.
  • Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.
  • Päätetään kokous.

Liitteet