Ohjaajapalaveri ja palkitsemisia

12.8.2019

Maanantaina 12.8.2019 pidettiin syyskauden ohjaajapalaveri. Palaverissa vahvistettiin syyskauden harjoitusajat, jotka ovat nyt nähtävissä seuran nettisivulla harjoitusajat kohdassa.

Kokouksessa oli mukana myös juhlatunnelmaa. Simo Jokinen luovutti Jori Korhoselle, Markku Puustiselle ja Kirsi Rautiaiselle 25.5.2019 pidetyn 2. Dan koneen Koreasta saapuneet Kukkiwon-serfikaatit. Vielä kerran onnea uusille Dan-arvoille. Tilaisuudessa seura halusi myös muistaa ja palkita seura-aktiiveja onnistuneiden tapahtumien ja ideoiden toteutuksesta. Seuratapahtumien järjestämisestä Hyvän mielen lähettiläs -diplomin saivat Anne Heikkinen, Birgit Tikkanen, Jari Kanninen, Jenna Hukkanen, Jukka Karhunen, Kirsi Rautiainen, Mika Jauhiainen, Nina Korpihalla, Ossi Heikkinen, Sanna Hyvärinen ja Simo Jokinen. Kunniamaininnan saivat myös tapahtumatiimin järjestämät perhelauantai tapahtumat ja Simo Kiisken valmentama kunnon liikkuvuus viikot ohjelma. Kiitos kaikille tärkeästä työstä, jota olette seuran eteen tehneet. Tästä on hyvä jatkaa.

Ohjaajapalaveri seuran salilla ma 12.8.2019 klo 18:00 alkaen.

• Aiheena syykauden harjoitusvuorot ja ohjausvastuut
  • Huom. mikäli et pääse paikalle ja haluat ohjata syyskaudella harjoituksia, olethan yhteydessä Jariin tai Kirsiin.
  • Aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta ei tarvitse olla. Kaikki ohjaamisesta ja seuran kehittämisestä kiinnostuneet - tervetuloa!