Aikuisten peruskurssi

Tervetuloa taekwondon peruskurssille

Yleistietoa taekwondosta löytyy täältä

Aivan ensimmäiseksi täytä jäsentietolomake

• Kurssi on suunnattu 15-vuotta täyttäneille. Aloituspäivä on 10.1.2018 ja harjoittelu tapahtuu seuran salilla osoitteessa Antinkatu 10, Iisalmi.
  • Harjoitukset jatkuvat tiistaisin klo 19:00-20:00 ja keskiviikkoisin klo 19:00-20:30. Kurssille pääsee mukaan myöhemminkin, mutta suosittelemme aloittamaan viimeistään helmikuun alussa.
  • Kurssilla kohotetaan peruskuntoa ja liikkuvuutta, harjoitellaan lajin perusliikkeitä, sekä itsepuolustuksen alkeita.
  • Taekwondon itämainen kulttuuri näkyy harjoittelussa, joten myös komennot tapahtuvat koreaksi ja salilla vallitsee kuri ja  käyttäytymissäntöjä noudatetaan.
  • Kurssi kestää n. 3k:tta ja päättyy vyökokeeseen, jossa suoritetaan keltainen vyö.
  • Kurssimaksu on 100e ja se sisältää jäsenmaksun ja vyökoemaksun.
  • Kurssin jälkeen voit alkaa harjoitella seuran muissakin harjoituksissa aina kesäkuuhun asti.

Tervetuloa mukaan hyvän mielen kampailukouluun!