Seura

Iisalmen Taekwondo Ry - Hyvän mielen kamppailukoulu

Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, jonka tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä terveitä elämäntapoja. Iisalmen Taekwondo Ry on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja kuuluu sen alaisuudessa Suomen Olympiakomitea Ry:n, sekä Euroopan- (ETU) ja Maailman Taekwondoliittoon (WTF).

ARVOMME

• KUNNIOITUS
  • SUVAITSEVAISUUS
  • YHTEISÖLLISYYS
  • LAATU

Mitä tarkoittaa hyvän mielen kamppailukoulu?

• Olemme yhtä suurta perhettä, toivotamme aivan kaikki tervetulleiksi.
  • Taekwondo-sali on paikka, jossa me kaikki olemme samanarvoisia.
  • Monipuolinen harjoitusohjelma ja sen teemaharjoitukset soveltuvat kaikille ja kaiken ikäisille.

Harjoittelua tässä ja nyt

• Harjoittelun voi aloittaa milloin vain ja minkä ikäisenä tahansa.
  • Harjoittelu on tässä ja nyt, se ei lopu koskaan.
  • Panostamme laatuun ja haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden itsensä kehittämiselle.

Nykyaikainen kamppailu-urheilulaji

• Hyödynnämme nykyaikaista urheiluvalmennusta ja liikuntasuosituksia.
  • Ohjaamisesta vastaa koulutetut ohjaajat.
  • Opetuksen painopiste on harraste- ja kuntoliikunnassa, kilpaurheilussa toimimme kasvattajaseurana.
  • Kamppailutaitoja harjoittelemme kehittääksemme itsestämme kärsivällisempiä, tasapainoisempia ja terveempiä.