Junioreiden vanhempainiltatreenit ja ulkotreenit

16.5.2022

Taekwondon kevätkausi päättyy 29.5. joten viikon 21 junioritreenien ohjelma on kevennetty, ja niissä nostetaan hyvää kesäfiilistä.

Ma 23.5. ja ke 25.5. vietämme vanhempainiltatreeniä sekä kesäistä ulkotreeniä Antinkadulla. Jotta vanhemmat mahtuvat junioreiden kanssa salille mukaan, järjestetään treenit maanantain ja keskiviikon osalta ikäryhmittäin.


Alla aikataulut sekä kuvaukset vanhempainilta- ja ulkotreenien sisällöstä.

Ma 23.5. klo 18-19

- Vanhempainiltatreeni tatamilla 2012-2015 syntyneiden junioreiden ja vanhempien kanssa

- Ulkotreeni 2009-2011 syntyneiden junioreiden kanssa, sään mukaan osaksi ulkona ja osaksi alakerran neukkarissa


Ke 25.5. klo 18-19

- Vanhempainiltatreeni tatamilla 2009-2011 syntyneiden junioreiden ja vanhempien kanssa

- Ulkotreeni 2012-2015 syntyneiden junioreiden kanssa, sään mukaan osaksi ulkona ja osaksi alakerran neukkarissa


Vanhempainiltatreeni

Tule lapsesi seuraksi kokemaan miltä treenaaminen tuntuu!

Treenin alussa esittäydymme ja kerromme kuluneesta kaudesta ja fiiliksistä sekä otamme vastaan kysymyksiä ja voimme käydä läpi asioita, joista haluatte keskustella. Tämän jälkeen aloitamme kevyen treenin, jonka ideoinnissa juniorit ovat auttaneet. Treeniin kuuluu lämmittely, venyttely, perustekniikat sekä harjoitusrastien kiertämistä. Saat treenata lapsesi kanssa, ja hän toimii sinulle hyvänä opastajana.

Mikäli kumpikaan vanhemmista ei pääse paikalle, voi mukaan ottaa kummin, isosisaruksen tai vaikkapa isovanhemman. Lapsi voi tulla treenaamaan itsenäisestikin, eli aikuisen läsnäolo ei ole vaatimus, treenaamaan pääsee joka tapauksessa!

Aloitetaan vanhempainiltatreeni ma ja ke klo 18 tatamilta (katso yllä ikäryhmäjako). Mukaan pieni pyyhe jalanpesua varten, juomapullo ja saliliikkumiseen sopivat vaatteet. 


Junioreiden oma ulkotreeni

Sään mukaan vietämme osan ajasta ulkona Antinkadun läheisyydessä, mutta järjestämme myös mukavaa ajanviettoa alakerran neukkarissa.

Aloitetaan ulkotreenit ma ja ke klo 18 alakerran neukkarista (katso yllä ikäryhmäjako). Mukaan ulkoiluun sopivat kengät ja vaatetus.