Seuran superpäivä ja salikisat 23.11.2019

16.11.2019

Lauantaina 23.11 pidetään seuran salilla superpäivä ja salikisat. Päivä alkaa seuran ohjaajille ja aikuisharrastajille suunnatuilla yoga- ja kahvakuulaharjoituksilla. Lasten ja aikuisten yhteinen osuus alkaa klo 12:00 koko seuran yhteisharjoituksella joka toimii samalla lämmittelynä kisoihin osallistuville. Liikesarjakisassa jokainen saa suorituksesta arvion ja henkilökohtaisen palautteen. Kisaajia ei siis arvioida keskenään ja saat esittää itse valitsemasi liikesarjan. Tammikuun vyökokeeseen tähtäävät saavat siis arvokkaita vinkkejä ja hyvää kokemusta. Ottelusalikisassa jokaiselle etsitään sopiva pari tai voit itse haastaa seurakaverisi kamppailuun. Otella saa niin monta kertaa kuin itse haluaa tai ehtii. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen kilpailumuotoon. Kisoihin osallistuminen on vapaaehtoista ja tervetulleita ovat seuran kaikki juniori- ja aikuisharrastajat. Tapahtumasta saa myös treenipassiin välitavoitemerkinnän. Tervetuloa kisailemaan ja/tai kannustamaan.

Klo 11:00 Yoga, aikuiset
Klo 11:30 Kahvakuula, aikuiset