Nuoret ja aikuiset

Lähettämällä hakemuksen, sitoudun noudattamaan Iisalmen Taekwondo Ry:n sääntöjä ja laskutuskäytäntöä.

Harjoitusmaksut laskutetaan kuuden kuukauden jaksoissa ja jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva. Seura tiedottaa uudesta laskutusjaksosta ennen laskujen lähettämistä. Jäsenyyden voi lopettaa koska tahansa ja se on voimassa laskutuskauden loppuun asti. Mikäli irtisanomista ei ole tehty ennen uuden laskun saapumista, seuralla on oikeus periä 5€:n peruutusmaksu.

Iisalmen Taekwondo ry:n harjoitus- / jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta. Seura ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista, joten harrastaja huolehtii itse omasta vakuutusturvastaan. Iisalmen Taekwondo Ry suosittelee Suomen Taekwondoliiton lisenssin ja vakuutuksen hankkimista. Lisätietoja seuran ohjaajilta tai osoitteesta www.suomentaekwondoliitto.fi