Hinnasto 2018

Jäsen- ja harjoitusmaksut

Seuran tilinumero: FI86 4600 1620 0202 26
Vuonna 2018 KAIKKI maksut tulevat ensisijaisesti sähköpostilla ja niissä tulee käyttää viitenumeroa.

Harjoitusmaksut (sis. jäsenmaksun)

Kevät

Syksy

Koko vuosi

Lapset alle 7-v. (perhe taekwondo)0 €0 €0 €
Lapset 7-12 v.65 €65 €130 €
Aikuiset yli 12 v.90 €90 €180 €
Perhemaksu200 €200 €400 €
Aikuisten peruskurssi100 €--

• Osallistumisoikeus kaikkiin seuran harjoituksiin, tapahtumiin ja vyökokeisiin (Huom. vyökokeisiin kutsutaan erikseen).
  • Sisältää seuran jäsenmaksun
  • Maksu maksetaan kahdesti vuodessa tai alkuvuodesta kertamaksuna
  • Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton
  • Perhemaksulla koko perhe harrastaa yhdellä maksulla
  • Peruskurssimaksu sisältää ensimmäisen vyökokeen (keltainen vyö) maksun.

Kertamaksu

5 €

• Kertamaksulla voi osallistua ja tutustua seuran harjoituksiin ilman sitoumusta
  • Huom. Seuran tapahtumiin tai vyökokeisiin vaaditaan jäsenmaksu (lisätiedot alla)
  • Käytössä erillinen kertamaksukortti
  • Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton

Jäsenmaksu ja kannattajajäsenmaksu

20 € / vuosi

• Mahdollisuus osallistua vyökokeisiin, jos et ole maksanut kausikohtaista harjoitusmaksua
  • Huom. jäsenmaksu sisältyy kevät, syksy ja koko vuoden harrastusmaksuun
  • Seuran toimintaa voi myös tukea maksamalla vuotuisen kannattajajäsenmaksun

Muut maksut

Kup-koemaksut (värivyökokeet)
9. Kup (valkoinen vyö + keltainen natsa)maksuton
8. Kup (keltainen vyö), hinta sisältää taekwondo-passin ja keltaisen vyön50 €
7. Kup (keltainen vyö + vihreä natsa)35 €
6. Kup (vihreä vyö)35 €
5. Kup (vihreä vyö + sininen natsa)35 €
4. Kup (sininen vyö)35 €
3 . Kup (sininen vyö + punainen natsa)35 €
2. Kup (punainen vyö)45 €
1. Kup (punainen vyö + musta natsa)45 €
Kokeen hinta sisältää uuden vyön / natsan.

Hinnasto voimassa 1.1. - 31.12.2018.
Iisalmen Taekwondo Ry pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Taekwondopuvut seuran varastosta

KokoHinta
110 cm32 €
120 cm33 €
130 cm35 €
140 cm36 €
150 cm39 €
160 cm42€
170 cm43 €
180 cm45 €
190cm47 €
200 cm49 €
210 cm51 €

Seuran kautta voit tilata myös muita varusteita sekä eri merkkisiä ja mallisia pukuja. Kysy lisää seuran varustevastaavalta.

Seura-asut

AsusteHinta
Aikuisten huppari, sininen50 €
Aikuisten huppari, punainen50 €
Aikuisten collegehousut50 €
Junioreiden huppari, sininen40 €
Junioreiden huppari, punainen40 €
Junioreiden collegehousut40 €
Tekninen T-paita, musta20 €
Tekninen T-paita, valkoinen20 €
Pipo15 €

Kysy lisää seuran varustevastaavalta.

Taekwondo-kirja

Seuralla on varastossa vielä muutama kappale Jari Hintsasen Taekwondo - jalan ja käden tie (2014) kirjaa.

Tämä ainut suomenkielinen taekwondo-kirja löytyy jokaisen tosiharrastajan kirjahyllystä. Osta omasi:

Hinta 25 €.

"Taekwondo – jalan ja käden tie on ensimmäinen suomenkielinen, historiallis-filosofinen tietokirja taekwondosta. Kyseessä ei ole käsikirja eri tekniikoiden tai liikesarjojen suoritustavoista eikä kilpaottelun taktiikkaopas. Niiden sijaan teos perehdyttää lukijan laaja-alaisesti lajin historiaan, olemukseen ja periaatteisiin sekä teknisten osa-alueiden keskeisimpiin piirteisiin.

Kirja jakaantuu kolmeen osaan. Ensimmäiseksi käsitellään Korean niemimaalla esiintyneiden taistelutaitojen historiaa ja niiden vaikutusta nykyaikaisen taekwondon kehittymiseen, varhaisten kamppailukoulukuntien synty sekä lajin leviäminen maailmalle ja Suomeen. Toisessa osassa esitellään taekwondon näkyvin puoli eli tekninen perusta. Tässä yhteydessä käydään myös laajasti läpi itsepuolustusta, psykologisesta ja taktisesta näkökulmasta käsin. Itsepuolustus on myös teoksen yleispätevin ja lajiriippumattomin osa, koska tarkastellut asiat ja huomiot eivät ole vain taekwondon yksityisomaisuutta, vaan yleispäteviä kaikissa kamppailutilanteissa.

Kolmannessa osassa pohditaan taekwondon filosofisia ja kasvatuksellisia puolia. Itä-aasialaisten kamppailulajien perinteisiin, joita myös taekwondo edustaa, liittyy ajatus toiminnallisesta liikuntamuodosta elämäntapana tai tienä (do). Nämä liikunnalliset traditiot kokevat myös ihmisen henkisen kasvun ja fyysisen harjoittelun liittyvän kiinteästi yhteen. Toimintaa ei harjoiteta pelkästään välittömän hyödyn vuoksi, vaan tarkoituksena on kehittää persoonallisuutta ja ihmisen psykofyysistä kokonaisuutta." Jari Hintsanen

Laskutusosoite:
Iisalmen Taekwondo Ry
Antinkatu 10, 74120 Iisalmi

Meillä käyvät maksuvälineenä myös Smartum Liikuntasetelit ja Kulttuurisetelit.