Aloita taekwondo - ilmainen starttikurssi aikuisille

16.1.2022

Potki itsesi liikkeelle ja aloita taekwondo mukavassa seurassa. Saat hyvää mieltä, uusia ystäviä, terveyttä edistävää liikuntaa ja opit kamppailutaitoja.

STARTTIKURSSIN ALOITUS SIIRTYY MYÖHEMMÄKSI. AIKUISTEN HARJOITUKSIIN ON KUITENKIN MAHDOLLISTA OSALLISTUA NONSTOP PERIAATTEELLA 17.1.2022 ALKAEN. OTATHAN YHTEYTTÄ ENNEN KUIN OLET TULOSSA TUTUSTUMAAN.

Aikuisten harjoitukset

Ma klo 19:10 - 20:15 Harmonia
Ke klo 19:10 - 20:00 Kuntokamppailu
To  klo 18:00 - 19:15 Potkukoulu
Su klo 17:00 - 18:30 Seonkamppailu

Tutustumisen jälkeen harjoittelua voi jatkaa aikuisten teema-vuoroilla. Et tarvitsee aikaisempaa kokemusta ja harjoitusvarusteeksi riittää normaalit urheiluvaatteet.
Ota mukaan juomapullo, sisäjalkineet ja pyyhe. Harjoitukset soveltuvat yläkouluikäisistä ylöspäin.

Tervetuloa mukaan!

Harjoitukset pidetään seuran omalla salilla
Antinkatu 10, 74120 Iisalmi

Lisätiedot:

Jari Kanninen, puh. 050 538 6147 tai kanninen80 (ät) gmail.com.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.