Maksuton peruskurssi kaiken ikäisille 23 ja 24.4.2022

19.4.2022

Potki itsesi liikkeelle ja aloita taekwondo mukavassa seurassa. Saat hyvää mieltä, uusia ystäviä, terveyttä edistävää liikuntaa ja opit kamppailutaitoja.

Iisalmen Taekwondo järjestää peruskurssin kaiken ikäisille harrastajille. Nyt on hyvä mahdollisuus aloittaa harrastaminen esim. yhdessä oman lapsen kanssa. Harjoituksissa käydään lajin perusteita läpi ja ne soveltuvat hyvin alakoululaisista aikuisiin. Tervetuloa.

Harjoitukset:
La 23.4 klo 12:30 - 14:00
Su 24.4 klo 14:00 - 15:00
Seuraavat harjoitukset sovitaan myöhemmin.

Tutustumisen jälkeen harjoittelua voit jatkaa loppukauden alennettuun hintaan. Et tarvitsee aikaisempaa kokemusta ja harjoitusvarusteeksi riittää normaalit urheiluvaatteet.

Ota mukaan juomapullo, sisäjalkineet ja pyyhe.

Tervetuloa mukaan!

Harjoitukset pidetään seuran omalla salilla
Antinkatu 10, 2.krs, 74120 Iisalmi

Lisätiedot:

Jari Kanninen, kanninen80 (ät) gmail.com

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.