Kevätpäivä ja sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2022

28.3.2022

Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja näytöksen esiintyjille. Teimme jälleen ihmeitä yhdessä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lauantaina 9.4. pidetään koko seuran kevätpäivä ja seuran sääntömääräinen kevätkokous.

Ohjelmassa:

• Klo 12:00 Kevätpäivän ohjelmaa ja hauskaa yhdessäoloa
  • Klo 13:30 Taekwondonäytös
  • Klo 14:00 Ruokailumahdollisuus

Ilmoittautuminen:
Kevätpäivään kaikki harrastajat perheineen tervetulleita, ei ennakkoon ilmoittautumista.

Ruokailu:
Ruokailuun sitovat ennakkoilmoittautumiset 31.3 mennessä sähköpostitse kanninen80 (ät) gmail.com. Hinta 21€ ja alle 10v 11€.

Menu: Riistakäristystä, perunamuussi,  paahdettuja juureksia. Passionrahka ja kahvi. Lisäksi leipää, levitettä ja ruokajuomat. Muistatahan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Sääntömääräinen kevätkokous

Paikka: Olvi-oluthalli

Ajankohta: 9.4.2022 klo 13:00

Kevätkokouksessa käsitellään

• Avataan kokous
  • Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja b) sihteeri c) kaksi pöytäkirjantarkastajaa d) ääntenlaskijat
  • Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet.
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
  • Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto.
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille.
  • Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.
  • Päätetään kokous.