Perheleiri 21.4.2024

4.4.2024

Sunnuntaina 21.4.2024 on luvassa seuran salilla hauska koko perheen tapahtuja ja leiri. Päivä aloitetaan perhetaekwondoharjoituksella johon ovat tervetulleita kaikki seuran tenavat, juniorit, nuoret, aikuiset ja seniorit. Ohjaajana toimii seuran hyvän mielen lähettiläät eli Anne & Ossi. 

Seuraavaksi harjoitellaan kahdessa ryhmässä, aikuisille on tarjolla kuntokamppailua Karin hiki- ja hyvän mielen takuulla. Junioreilla ohjelmassa vyökoeharjoitus Jarin ja Mintun johdolla. Seuran tenaville on myös järjestetty salille ohjelmaa eli vanhemmilla on mahdollista käydä tutustumassa kuntokamppailussa. Treenien päätteeksi juomme kahvit ja kuulemme johtokunnan terveiset sekä nuijitaan toimintakertomus vuodelta 2023. 

Kahvittelujen jälkeen pääsemme näkemään seuran junioreiden taidonnäytteitä. Myös perheenjäsenet ja tutut ovat tervetulleita seuraamaan näytöstä.

Päivän päätteeksi on vielä punaisten ja mustien vöiden Dan-harjoitus joka pidetään yleisölle avoimena, eli mikäli kiinnostaa nähdä kuinka seuran ylemmät vyöt harjoittelevat niin nyt on mahdollista jäädä seuraamaan.


Aikataulu:

Klo 14:00 Perhetaekwondo
Klo 15:00 Juniorit / kuntokamppailu
Klo 16:00 Kahvittelut ja kevätkokous
Klo 16:30 Junioreiden näytös
KLo 17:00 Dan-treenit (yleisölle avoin)

Lisätiedot:
Hanna, Minttu, Jari, Inni 


Seuran vyökoesuosituksiin kuuluu osallistuminen vähintään yhteen leiriin tai kilpailuun. Osallistumalla leirin kahteen harjoitukseen, saat suoritettua välitavoitteen.

Seuraava vyökoepäivä pidetään 18.5.2024