Seuralle tunnustusta

15.12.2017

Iisalmen Taekwondo on saanut tunnustusta hienosta työstä.

• Seuran puheenjohtaja Pekka Taskinen valittiin vuoden seurajohtajaksi (Iisalmen Kaupunki)

• Jari Kanninen sai kunniamaininnan A.E. Aminoffin rahastolta

• Iisalmen Taekwondo on valittu Pohjois-Savon alueen vuoden sinettiseuraksi (Pohjois-Savon Liikunta)

Perustelut: Palkinnon kriteeri eli laadukas lasten ja nuorten seuratoiminta täyttyy seurassa hyvin. Erityisesti kiinnittyy huomio iloon ja innostavaan ilmapiiriin. Seuran slogan onkin olla hyvän mielen taekwondo –koulu. Tämä tarkoittaa yhdessä tekemisen lisäksi hyvää fiilistä, ei niinkään kilpailullisuuden tai paremmuuden mittaamista vaan reilua ja kivaa tekemistä yhdessä. Seurassa kannustetaan harrastamaan myös muita lajeja. Seura olikin käynnistämässä ”Liikutaan yhdessä Iisalmi” –projektia syksyllä 2017, jolloin 15 Iisalmelaista urheiluseuraa järjesti yhdessä yhteisen maksuttoman liikuntatapahtuman.